Anlita mig

Som konsult i allmänhet och problemlösare i synnerhet står mina tjänster till förfogande inom massor av olika spännande områden där jag samlat erfarenhet. Min kunskap består av nyfikenhet, passion och egna erfarenheter under de senaste 10 åren.

konsult_mikaela

Äventyrscoachning:

Har du ett spännande äventyr på gång men har svårt att få ihop ekonomi, utrustning, säkerhet och planering? Med några timmars planeringshjälp och smarta verktyg kommer ditt äventyr mångdubbla chanserna till att bli precis det där äventyret du drömt om. (5-7 h)

Teknisk konsult:

Behöver ditt projekt uppbackning av en projektledare, organisatör eller problemlösare? Med över 7 års erfarenhet av produktutveckling inom fordonsindustrin, och i olika roller, kan jag vara spelaren ditt projekt-team letar efter. Kontakta mig för mer information och referenser. (offert)

Föreläsa:

Tillhör du en förening, ett nätverk eller bara vill samla  dina närmaste för en inspirationsdos? Jag föreläser gärna för er om livsstilsförändring, livsoptimering, träning- och kost och mina äventyr. Kontakta mig så hittar vi en lösning som passar din publik. (offert)

 

Kontakta mig nedan med din förfrågan, du får svar inom 24 timmar. Innan vi sätter igång och arbetar träffas vi för ett 45 min kostnadsfritt samtal, där vi lär känna varandra lite bättre. (Skype, IRL eller telefon) 🙂

(Jag innehar F-skatt och fakturerar både företag och privatpersoner)

Kommentarer från tidigare deltagare:

Jordnära och inspirerande tjej som gav konkreta tips under lagom lång tid

Inspirerande och imponerande!

Mikaela har fått mig förstå att alla kan göra något på sitt sätt

Kommentarer är stängda