Bli bättre på crawl

Efter min visit i Jönköping förra helgen och synen av alla hårt slitande triathleter som deltog i IronMan, blev jag väldigt inspirerad att själv sätta fart mot min första Ironman 🙂

Igår fick jag därför hoppa i vattnet i Delsjön för att ta reda på hur omöjlig uppgiften egentligen kan vara. Tidigare på dagen hade jag besökt min sjukgymnast Johanna för att fortsätta med min rehabilitering av axeln. Glädjande nog var crawla att föredra framför bröstsim och därmed är det nu dags att vänja sig vid doften av neopren och latex 🙂

Klippte snabbt ihop en lite film. Det är alltid roligt att ha dokumenterat hur man gjort saker innan man börjat träna. Samma sak gjorde jag inför mitt äventyr förra sommaren i Österrike och resultatet av det kan man läsa om i inlägget en förändrad kropp.

Imorgon följer samma tema för dagen. Då är det Åstol runt, ett aquathlon där man först simmar 2200m för att sedan springa 6900m. Jag och Jens skall vara i ett lag som tävlar för Sportlala och vi kommer mjukstarta med en stafettvariant där Jens får dra det stora lasset att simma för att jag sedan skall ta vid och springa. Prognosen säger vind på 10m/s och regn så det kan bli en fantastik utmaning bara där.

Har du också antagit någon utmaning eller har du precis avklarat en? Berätta gärna din historia.

Om Mikaela

Jag heter Mikaela Söhnchen och skriver om hur man får livet lite mer livat! Det gör jag genom att beröra ämnen som kost, träning, mental styrka, relationer, planering och äventyr. Ett livat liv är vi alla värda men att bara hålla sig levande önskar jag ingen.

Kommentarer är stängda