Grått istället för blått (dag 5)

Väderprognosen håller på att spela mig ett spratt! När jag vaknade upp i Rauris imorse så sken solen. Efter en expressfrukost och snabb utcheckning tänkte jag ta mig vidare upp i dalen eftersom mer regn väntade.

dag5_1

Inget imponerande väder i Rauris.

dag5_4

Dock mer imponerande att hela skogen är fylld med hallonbuskar!

Efter en härlig löpslinga en bit upp i skogen, och bland massvis av hallonbuskar, kom jag till det lilla samhället Wörth. Här finns egentligen ingenting förutom en camping.

dag5_2

Middagsdags i mitt tält.

Eftersom Österrikarna inte har allemansrätt och det är förbjudet att tälta i trädgårdar så är egentligen det enda tillåta sättet att tälta, just på en camping, en sådan finns i Wörth. Så här är jag nu, inregnad i mitt lilla tält på en camping i ingenstans – fantastiskt! Imon har jag en plan för dagen men vi får se om den kan förverkligas, det är betydligt färre vandringsleder i detta området och det gör att man inte kan vara lika flexibel med vägvalen. Den 19 Augusti skall jag ju träffa min kusin Michael längst uppe i dalen och det får jag ju inte missa!

Om Mikaela

Jag heter Mikaela Söhnchen och skriver om hur man får livet lite mer livat! Det gör jag genom att beröra ämnen som kost, träning, mental styrka, relationer, planering och äventyr. Ett livat liv är vi alla värda men att bara hålla sig levande önskar jag ingen.

Kommentarer är stängda