Ett år sedan äventyret – recap

Tiden går fort, speciellt när man har roligt! Fastän det kändes som igår så har det nu gått ett år sedan jag sprang i ”mål” på mitt egna äventyr uppkallat till Austria 30/15 +1.

Skrämmande upplevelser

Aldrig tidigare hade jag gjort något liknande. Än idag kan jag tänka tillbaks på händelser och upplevelser under äventyret som både skrämmer mig och glädjer mig. Absolut mest skrämmande var att springa vilse, ensam på ett stort berg, med alldeles för lite kläder i en hagelstorm. Mest glädjande ögonblicket var när hagelstormen slutligen bedarrade. Den mest spektakulära utsikten uppenbarade sig och jag visste att jag skulle komma hem igen. Även att bestiga toppen av Grossglockner är en upplevelse jag sent kommer glömma, det gav mig verkligen känslan av att vara levande!

Recap

Nya äventyr väntar men just idag går minnena tillbaks på mitt första egna äventyr som ni kan se en recap av här:

Minns du ditt första äventyr och hur har du utvecklats från det? Kommentera gärna…

Om Mikaela

Jag heter Mikaela Söhnchen och skriver om hur man får livet lite mer livat! Det gör jag genom att beröra ämnen som kost, träning, mental styrka, relationer, planering och äventyr. Ett livat liv är vi alla värda men att bara hålla sig levande önskar jag ingen.

2 Kommentarer

 1. Jag tror jag inte har haft ett så stort äventyr för att jag inte riktigt vet vart man skulle börja.

  Hur började du?
  Hur ska man packa och vad ska man tänka på?
  Hur ska man tänka när man skaffar sponsorer och hur skaffade du sponsorer?

  Men till din fråga, det senaste äventyret va nog en MC semester till Jönköping och Gränna. Det var en utmaning att Klara av längre stunder på en obekväm mc. Men man överlever.

  • MC semester låter som ett bra äventyr, även där behöver man tänka på vad man packar med sig 🙂 Att utstå och träna sin gräns för vad som är obekvämt och obehagligt ger oss ett stärkt inre! (nästa gång kan ni åka ännu längre) Mitt äventyr började då jag blev nekad en plats till en äventyrsutbildning. Dagen då beskedet kom satte jag igång att planera på egen hand istället, hur svårt kan det va tänkte jag. Packningen fick jag ihop tack vare många lästa recensioner och tips från bekanta, men också egna tester. Sponsorer tycker jag man skall avvakta med på sitt första äventyr, oftast ställer dem höga krav och kräver mycket tid vilket i slutändan kan kosta mer än produkterna du fått. Att vara själständig och har frihet på sitt äventyr är många gånger viktigare än sponsorer och gör också äventyret till ett äkta nöje! MEN vill man gärna ha en sponsor, ta kontakt och var tydlig med vad du vill ha och vad du kan erbjuda, på sikt kan fantastiska sammarbeten växa fram. Lycka till på nästa MC-äventyr! 🙂

Kommentarer är stängda