Sluta köra över sig själv

För 1 1/2 år sedan trillade jag över detta klippet på Youtube. Nu i efterhand kan jag mer än väl säga att det påverkat och i viss utsträckning även förändrat mitt liv. Kolla själv och se vad det ger dig för insikter!

Ett livat liv är vi alla värda

Mel Robins, är som många andra, livscoach och författare. Detta framträdandet på TEDxSF (San Fransisco) är verkligen något extra att ta till sig. Inte bara lyckas Mel med att vara humoristisk och underhållande, hon lyckas även på 20 min förklara varför du och jag existerar och varför livet skall vara livat (och inte bara ”fine”)

Boosta till förändring

Detta är verkligen mitt boost-klipp som jag tittar på om och om igen för att påminna mig om mitt uppdrag som människa och hur det bara är att sätta igång att jobba! Är du också sugen på förändring kanske detta inlägget kan boosta dig: Förändra NU!

Hoppas du tycker det är lika inspirerande som mig! Vilket klipp på Youtube ger dig en boost?

Om Mikaela

Jag heter Mikaela Söhnchen och skriver om hur man får livet lite mer livat! Det gör jag genom att beröra ämnen som kost, träning, mental styrka, relationer, planering och äventyr. Ett livat liv är vi alla värda men att bara hålla sig levande önskar jag ingen.

Kommentarer är stängda