Förändring tar tid!

Jag har nyligen skrivit inlägget ”Förändra NU!” som syftade till att inspirera till att inte skjuta upp de förändringar som man vill göra med exemplet att bara ge sig nyårslöften om förändring på nyår och inte alla andra dagar på året?

Det man också bör känna till inom ämnet är att förändring tar tid. Men förändring kommer tar ännu längre tid om man aldrig börja förändra 😉

Med det sagt är det viktigt att påbörja förändring – men ännu viktigare är att utstå förändring!

 

Förändring kräver att släppa taget om det gamla


De historier vi oftast matas med i media är historier där resultaten har varit väldigt drastiska, exempelvis att någon har rasat 10 kg i vikt på två månader. När vi omger oss med dessa historier ger vi oss själva oshyssta förutsättningar. Ett långtsiktigt förändringsarbete tar tid, det kan ta ett helt liv.

Min egna resa att förändra har nu pågått i 7 år och jag är långt ifrån klar, inte heller har jag haft några drastiska resultat som förtjänar en plats på en löpsedel men jag vet att de förändringar jag gjort är bestående.

Förändringar, i synnerhet livsstilsförändringar, tar tid men det är också dem mest tacksamma och värdefulla förändringar man kan utsätta sig för! Så kör hårt och ha tålamod!

Jag kommer återkomma till förändrings-ämnet senare och då med mer konkreta tips på hur det kan gå till. Stay tuned…

Om Mikaela

Jag heter Mikaela Söhnchen och skriver om hur man får livet lite mer livat! Det gör jag genom att beröra ämnen som kost, träning, mental styrka, relationer, planering och äventyr. Ett livat liv är vi alla värda men att bara hålla sig levande önskar jag ingen.

2 Kommentarer

  1. Super intressant blogg! =) Instämmer helt med att man skall leva livet! Härligt att du delar med dig av din resa av dina förändringar! / Therese

Kommentarer är stängda