IronMan 70.3 Jönköping, förberedelser

Denna helgen är jag i Jönköping för att jobba med Compressport som är sponsor till IronMan. Denna typen av jobb är något ganska nytt för mig men något jag verkligen uppskattar att göra. Det är oerhört roligt och inspirerande att få prata och omringa sig med människor som är så dedikerade och trogna sin livstil.

compressport_team

Compressport

Mina arbetsuppgifter är att prata med folk och hjälpa dem hitta rätt produkter från Compressport. Det gör att jag får spetsa min sociala kompetens och jobba med att lyssna och känna in kunden och samtidigt agera professionellt och affärsmässigt samtidigt som humöret skall vara på topp och man skall se trevlig och glad ut. Hittills har det bara varit roligt, och jag har verkligen respekt för de som jobbar med serviceyrken och befinner sig i dessa miljöer dagligen, man är trött på ett helt annat sätt efteråt.

Vid lunchtid kom den triatlet som är rankad 1 för tävlingen förbi våran monter för att skriva autografer och prata med andra triathleter. Frederik Van Lierde heter han och kommer från Nederländerna. Han har en väldigt imponerande meritlista och inna det blev en alldeles för stor folkmassa hann jag prata lite med honom och ställa några frågor.

frederik van Lierde

Mot eftermiddagen tog försäljningen fart och tiden gick verkligen fort. Morgondagens tävling börjar kl 08:55 och det blev även klart att jag fått tillstånd att fota innanför tävlingsområdet ihop med övrig press. Så nu ligger kameran på laddning och väskan packas, för morgondagen kommer bjuda på mycket roliga saker.

IronMan Mikaela

Om Mikaela

Jag heter Mikaela Söhnchen och skriver om hur man får livet lite mer livat! Det gör jag genom att beröra ämnen som kost, träning, mental styrka, relationer, planering och äventyr. Ett livat liv är vi alla värda men att bara hålla sig levande önskar jag ingen.

Kommentarer är stängda