Nu kan du anlita mig!

För den uppmärksamme har det tillkommit en ny rubrik i menyn på hemsidan som heter ”Anlita mig”. Det känns oerhört stort att äntligen kunna titulera sig som egen företagare och att det mål jag så länge haft äntligen är uppfyllt. Förra veckan manifesterades detta genom en liten mingelkväll på det nya kontor jag ordnat i hjärtat på Lindholmen, Hisingen.

lindholmen science park

Mina tjänster

Primärt är mitt yrke teknisk konsult, där jag idag jobbar med ett super spännande uppdrag. Förutom detta kommer jag framöver växla upp utbudet med föreläsningar, karriärrådgivning och äventyrsplanering. Ja, det stämmer! Det där äventyret du drömt om kan ta nästa steg mot att förverkligas här och nu! Utöver mitt tjänsteutbud står massa andra, ännu hemliga, projekt på agendan. Det är inte bara personliga drömmar som skall gå i uppfyllelse utan också göra gott för många många andra – hoppas jag! Men oroa er inte, när det är dags kommer ni får veta.

Kontor med plats

Det har varit en intensiv höst med många förändringar, vissa medvetna andra omedvetna. En medveten förändring är att mitt hemmakontor nu fått flytta ut ur lägenheten och ta plats på ett riktigt kontor. Lindholmen Science Park ligger på Hisingen och är verkligen ett centrum för teknik, innovation och företagande. Här finns massvis med uppstickare, entreprenörer och nytänkaranda och jag är superglad att även Söhnchen Consulting fått ta plats i denna kreativa miljö.

På gång

Parallellt med att jag nu öppnat upp kontoret och redan fått bjuda in mina närmsta på mingel, arbetas det febrilt med både hemsida, tryck och utvecklandet av fler tjänster. Så ha tålamod och säg vad ni tycker och häng med på min resa! Även om målet att vara egen företagare är stort nog, är det resan och ögonblicken framöver jag ser mest framemot. Det bästa sättet att lära är att göra! 🙂

anlita mig

invigning kontor

 

Om Mikaela

Jag heter Mikaela Söhnchen och skriver om hur man får livet lite mer livat! Det gör jag genom att beröra ämnen som kost, träning, mental styrka, relationer, planering och äventyr. Ett livat liv är vi alla värda men att bara hålla sig levande önskar jag ingen.

Kommentarer är stängda