Pausen är över!

De tre senaste månaderna har det varit knäpptyst här på min hemsida och blogg. Det har stundtals varit jobbigt och kliat i fingrarna, samtidigt lovande jag mig själv att hålla mitt löfte.

I tidigare inlägg har jag skrivit om balans och hur man kan visualisera sin balans eller obalans på ett ögonöppnande sätt.

Med den lärdomen i ryggsäcken blev jag tvungen att välja bort bloggen en period för att på längre sikt kunna göra mitt jobb här ännu bättre och mer intressant för er läsare.

Från och med Juli har jag valt att bli mer självständig i mitt sätt att tjäna pengar och försörja mig, jag har valt att bli egen företagare. Ett val man kanske bara gör en gång, därför ville jag ge det en ärlig chans att bli så bra och rätt det skulle kunna bli. Av den anledningen har mycket annat i mitt liv fått ta paus tillfälligt men nu är alltså den tiden förbi.

Att bli egen företagare är en idé jag har haft sedan flera år tillbaks men omständigheter, magkänsla och tajming har aldrig känts rätt – men denna gången gjorde de det!

Många av oss är väldigt bekväma och fastnar i att drömma och fantisera om vad vi vill uppnå, vi finner ursäkter för vårt passiva beteenden och resultatet blir att livet börjar saktar in och tappa fart. Tiden går inte långsammare, tvärt om, men vi kommer aldrig fram till det vi drömmer om!

hängmatta

Framöver kommer jag med stort engagemang jobba mer inom mina största intressen, nämligen hur livet blir mer livat, och inte bara för mig utan i huvudsak för andra! Jag har redan spännande projekt i startgroparna och resan framåt kan man givetvis följa här på bloggen.

Nu sätter vi igång!

Om Mikaela

Jag heter Mikaela Söhnchen och skriver om hur man får livet lite mer livat! Det gör jag genom att beröra ämnen som kost, träning, mental styrka, relationer, planering och äventyr. Ett livat liv är vi alla värda men att bara hålla sig levande önskar jag ingen.

Kommentarer är stängda